Forløb

Forløb på Springbræt Aarhus

Hos Springbræt Aarhus har vi forskellige forløb, som du kan læse mere om på denne side. Ønsker du at vide mere, så kan du trykke på ‘Læs mere’ under hver af de korte beskrivelser.

Afklarings- og opkvalificeringsforløb

Vores Afklarings- og opkvalificeringsforløb for borgere med autisme er på 13 uger. Forløbet er for unge og voksne i alderen 18-30 år. I løbet af de 13 uger arbejder du med forskellige fokusområder, som hjælper dig hen imod en afklaring og/eller opkvalificering til fremtidig beskæftigelse. Bevægelse er et tilbud, men ikke en forudsætning for deltagelse på dette forløb.

Læs mere om vores AO-forløb lige her

 

STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse)

Springbræt Aarhus STU er et tilbud til dig, der kan lide bevægelse og bevægelse og som er berettiget til STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). På Springbræt Aarhus er vi ikke eliteudøvere, vi kan bare godt lide at bevæge os og blive klogere på sundhed.

STU er en 3-årig Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse for unge i alderen 18-25 år. Vi har løbende optag af elever.

Læs mere om Springbræt Aarhus STU her

 

LAB forløb

LAB forløb på Springbræt Aarhus indeholder hverdagsaktiviteter med udgangspunkt i ungdomsmiljøet på skolen. Du indgår i den daglige hverdag med kombination af bevægelse og faglig undervisning.
Hos Springbræt Aarhus har vi fokus på bevægelse, idræt og sundhed. Vi er ikke fanatiske eller elite folk.
Vi tror på, at vejen til et godt liv sker gennem sjov, leg og bevægelse kombineret med undervisning der matcher dine behov.

Læs mere om LAB forløb her

 

Ressourceforløb

Ressourceforløb hos Springbræt Aarhus er et tilbud til personer, der har står udenfor arbejdsmarkedet. Det er typisk pga. udfordringer, som gør det vanskeligt at få en plads på det ordinære arbejdsmarked.
Et ressourceforløb kan være et springbræt på vejen til arbejdsmarkedet eller uddannelse.

Hos Springbræt Aarhus bliver du tilknyttet en mentor, når du er på ressourceforløb hos os.

Læs mere om ressourceforløb her

BILLEDER AF VORES HVERDAG