Netværk

Netværk

Springbræt Aarhus er startet i samarbejde med FO-Aarhus. Vi er erhvervsorienteret og indgår i FO-netværket og samarbejder med myndigheder, vejledere, klubber, erhvervsliv etc. Nedenfor kan du finde en oversigt over vores voksende netværk. Vi er altid åbne over for nye samarbejdspartnere.

På nedenstående links kan du finde information om vores netværk og se hvilke samarbejdspartnere vi har i dag.

Samarbejdspartnere

Springbræt Aarhus’ Gode Venner

Presse

Springbræt Aarhus er mere end bare en skole

Springbræt Aarhus tilbyder forskellige aktiviteter. Hvis du er interesseret i at se, hvad vi tilbyder, så kan du se det under fanen ‘Vi tilbyder‘. Vi har et stort korps af dygtige Gode Venner, som hjælper med at løse alle vores opgaver indenfor temadage, teambuilding, idrætsdage og mange andre aktiviteter.

Nordic Race i Hasle Bakker

Vi har den seneste år fået den store ære og mulighed for at være med til Nordic Race i Hasle Bakker. Vi har været med som hjælpere på sidelinjen og bag kulisserne til dette store og fede arrangement i Aarhus.

Vi håber, at dette er en tradition der er kommet for at blive. Springbræt Aarhus ønsker at støtte op om og hjælpe forskellige events i Aarhus og omegn.
Hvis du står og skal bruge hjælp til dit næste arrangement, så kontakt os allerede i dag.

Kontakt Springbræt Aarhus

Hvis du ønsker at indgå i vores netværk af samarbejdspartnere, så er du meget velkommen til at kontakte os her. Vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt firma/organisation. Vi har derfor ikke nogle forventninger til et samarbejde på forhånd. Vi ser frem til at høre fra dig.