Om Springbræt Aarhus

Om Springbræt Aarhus

Læs om Springbræt Aarhus her. Springbræt Aarhus bygger på stor viden om hvad idræt, bevægelse og sund livsstil gør ved unge, der gerne skal lære så meget som muligt. Springbræt Aarhus er et projekt, hvor den pædagogiske viden om læring, sundhed og trivsel er i højsædet. Derfor arbejder vi med individuelle mål og programmer, men også med teamwork. På den måde lærer den unge både at arbejde selvstændigt og i grupper. Dagligdagen er tilrettelagt, så der både er sammenhæng og udvikling.

Det er vores erfaring, at unge, der har været fagligt udfordret, får en ny og god chance, når vi tager udgangspunkt i de unges egne interesser og det kropslige.

Springbræt Aarhus aktiviteter

Det er ingen hemmelighed, at vi er glade for forskellige former for bevægelse. Vi er faktisk så glade, at vi har besluttet at tilbyde vores viden og erfaringer til andre.
Springbræt Aarhus tilbyder nemlig flere ting udover vores Springbræt Aarhus STU.

 

Springbræt Aarhus og FO-Aarhus

Projektet gennemføres i samarbejde med FO-Aarhus og med støtte fra folkeoplysningsloven. Springbræt Aarhus er en del af folkeoplysningstraditionen. Derfor ligner skolen på mange måder en højskole med en dagligdag fuld af glæde og vigtige spørgsmål. Vi arbejder på at etablere gode og personlige relationer til eleverne således, at de har en stærk mentor ved deres side.

Vi arbejder på at gøre FO-Aarhus’ store netværk til vores. Det er en win-win situation, når virksomheder kan finde et job til de unge, der ikke nødvendigvis passer ind i andre ungdomsuddannelser. Virksomheden får nyttig arbejdskraft, og den unge opnår det, der er vigtigst for dem; tilknytning til arbejdsmarkedet.

Hvis du ønsker at høre mere om Springbræt Aarhus’ forskellige tilbud, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak allerede i dag. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig så godt vi kan.

om-springbraet-aarhus-idraet-stu
om-springbraet-aarhus-messe