STU Aarhus

STU Aarhus

Springbræt Aarhus STU er en STU med idræt, bevægelse og sundhed placeret
midt i Aarhus C.
Hvis du har tænkt spørgsmålet hvad er STU og hvad betyder STU, så kan du læse mere om hvad STU er her.

Der findes en række forskellige STU skoler i Aarhus Kommune. Hos STU Aarhus har de udarbejdet en liste med forskellige tilbud i Aarhus Kommune.

STU Aarhus og bevægelse

Hos Springbræt Aarhus sætter vi stor pris på at benytte Aarhus by, samt alle de muligheder for bevægelse, som byen rummer. Springbræt Aarhus STU introducerer eleverne til forskellige fællesskaber og gratis aktivitetstilbud i Aarhus. Vi har en række aftaler med forskellige institutioner og foreninger, som gør det muligt, at dyrke idræt og bevægelse i Aarhus under gode vilkår.

Pædagogisk idræt

Pædagogisk idræt er et af grundelementerne hos Springbræt Aarhus STU. Vi er en STU i Aarhus med idræt, bevægelse og sundhed på programmet. Springbræt Aarhus arbejder for at idræt, bevægelse og sundhed skal være en god oplevelse – uanset ens funktionsniveau, alder, højde og baggrund. Idræt og bevægelse skal være sjovt og inspirerende – dét er god pædagogisk idræt for os.

Kontakt os for at høre mere om pædagogisk idræt hos STU Springbræt Aarhus.

STU Aarhus – hvor?

Flere har spurgt os hvor vi laver idræt som STU i Aarhus. Vi har aftaler med forskellige foreninger og institutioner i Aarhus. Vi bruger bl.a. FO-Aarhus, Fitness World, DGI Huset, Folkestedet samt forskellige parker og grønne områder i byen.

STU Aarhus kvalitetsstandard

Aarhus Kommune har lavet en kvalitetsstandard for STU. Kvalitetsstandarden er en gennemgang af, hvordan Aarhus Kommune forholder sig til lovgivningen på området. Den giver et overblik over hvilke muligheder som STU’en giver i Aarhus Kommune.

Dokumentet findes her: https://uu.aarhus.dk/stu/hvad-er-stu/stu-kvalitetsstandard/

BILLEDER AF VORES HVERDAG

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.