Vores nyheder

Læs nyheder fra vores dagligdag på Springbræt Aarhus

Dansk og matematik for dig

Dansk og matematik kan være både svært og kedeligt! Vi hjælper dig til en bedre forståelse af begge fag. Hos Springbræt Aarhus tager vi nemlig udgangspunkt i dét DU synes er spændende. Vi har ikke faste bøger som alle skal i gennem. Vi kan godt lide at arbejde med projekter, som du finder interessante.

Se nyhedsbrev februar 2019

Nyhedsbrev februar 2019

Gode rammer – flere elever Siden Springbræt Aarhus flyttede til Fredens Torv 3a, har vi oplevet tilgang af elever. På STU delen er der nu 15 elever, 1 ung i ressourceforløb og 1 ung i LAB forløb. De unge er fordelt på to selvvalgte linjer, hvor de har fokus på faglighed og på at arbejde praktisk. Samtidig har vi startet et afklarings-/opkvalificeringsforløb i samarbejde med Aarhus Kommune. Det er rettet mod unge med autismespektrumforstyrrelser, og her har vi pt. fuldt hus med 10 elever. De nuværende hold undervises af Kenneth, Anne Louise, Line og Simon.

Rammerne på Fredens Torv er gode, og det er lykkedes os at få skabt et godt ungdomsmiljø med gode undervisningslokaler, samt faciliteter hvor man kan hygge sig sammen og også finde ro. Idrætsmæssigt bruger vi stadig DGI huset og Fitness World. Som noget nyt, har vi timer i idrætshallen på Nørre Boulevard. Endelig bruger vi i høj grad stadig byen og de muligheder, der er i nærheden.

Læs hele nyhedsbrevet her